fbpx

Geslaagd!

Belangenbehartigers worden via audits, uitgevoerd door de Audit Commissie van de Letselschade Raad, hierop periodiek gecontroleerd. Beoordeling vindt plaats op het gebied van Praktijkvoering, Dossierbehandeling, Deskundigheid, Ervaring en Communicatie.

Atlas Letselschade beschikt over deze inschrijving in het Register Letselschade, hét Keurmerk in de Letselschadebranche.

Recent zijn wij opnieuw beoordeelt en zijn wij opnieuw geslaagd, onze inschrijving in het Register Letselschade wordt gecontinueerd! Vooral op onze kernwaarden; Aandacht, Begrip en Communicatie scoorden wij bijzonder goed. Omdat wij juist hierin het verschil willen maken, zijn we daar natuurlijk bijzonder trots op.

Wat betekent dit voor u?
Voor u, als slachtoffer van een verkeersongeluk, bedrijfsongeval of medische fout, betekent dit zekerheid. Zekerheid dat u in goede, deskundige handen bent bij een belangenbehartiger die aan alle eisen van het Keurmerk/Inschrijving Register Letselschade voldoet en volledig gecertificeerd is. Fijn om te weten.

U bent dus altijd verzekerd van:

• Deskundige juridische bijstand door ervaren juristen
• Hulp bij het verhalen van gemaakte kosten, geleden schade en inkomensverlies
• Een betrokken belangenbehartiger die beschikt over een inschrijving in het Register Letselschade
• Focus op aandacht, begrip en communicatie
• Gegarandeerd kosteloze dienstverlening

Wat betekent dat voor ons?
Voor ons is dit de bevestiging van de kwaliteit van onze dienstverlening. Het betekent voor ons natuurlijk niet dat we nu rustig achterover gaan leunen. Integendeel, we zullen nu en in de toekomst blijven werken aan het verder optimaliseren van onze dienstverlening aan slachtoffers van een ongeval. De 8,6 die wij nu scoren op klanttevredenheid willen wij graag verhogen naar een 9.

Bent u slachtoffer van een ongeluk, heeft u vragen of wilt u weten waar u recht op heeft, neem dan contact met ons op.

Atlas Letselschade continueert inschrijving Register Letselschade!

Een persoonlijke en professionele aanpak, dat is wat u van ons kunt verwachten.