fbpx

Over Atlas Letselschade

Ons team van ervaren juristen staat klaar om u te helpen.

Slachtoffer

Na een ongeluk komt er van alles op u af. Welke juridische stappen moet u zetten? Hoe zit het met aansprakelijkheid en schadevergoedingen? En wat zijn de financiële gevolgen voor u?

Atlas Letselschade helpt u zonder dat het u iets kost.

Werkgever

Wat doet u als een van uw medewerkers het slachtoffer is geworden van een ongeval? Wat zijn de gevolgen daarvan voor u als werkgever? Wat zijn uw rechten en plichten? En welke stappen moet u allemaal nemen? 

Intermediair

Als assurantie tussenpersoon wilt u de zaken natuurlijk zo goed mogelijk regelen voor uw cliënten. Maar ook met een goed verzekeringspakket zit een ongeluk in een klein hoekje. U kunt uw cliënten niet verzekeren tegen een ongeluk, maar wel verzekeren van de beste begeleiding.

 

Atlas Letselschade is een deskundige en ervaren specialist, die zich maximaal voor u inzet zonder dat u daarvoor hoeft te betalen.

Veelgestelde vragen

Atlas houdt ons steeds op de hoogte

Wij vinden Atlas Letselschade erg professioneel, vriendelijk, houdt ons steeds op de hoogte, begrip voor alle vragen en doet hier wat mee.

Perfect

Heel simpel, gezien de goede en vlugge afhandeling gecombineerd met de persoonlijke aandacht voor mij als klant. Mijn zaak was snel afgehandeld en volledig 'van mijn schouders' gehaald. Perfect!

Geduldig, vriendelijk en laagdrempelig

Door de adequate werkzaamheden van Atlas heb ik mijn onkosten ruimschoots vergoed gekregen. Prima dienstverlening, geduldig, vriendelijk en laagdrempelig. Bedankt!

Goede uitleg

Goede uitleg, regelmatig op de hoogte gehouden van de gang van zaken, gevoel dat je word geholpen, gevoel dat ze alles doen voor je willen doen.

Heldere communicatie

Medewerkers geven blijk van kennis van zaken en nemen de tijd om richtlijnen o.b.v. jurisprudentie etc. toe te lichten. Heldere communicatie en er wordt aangegeven wat de vervolgstappen zijn en de verwachte termijn hoe lang afhandeling zal duren.

Lees meer