fbpx

Wat is letselschade?

Vergoeding van al uw materiële schade

Al uw schade wordt vergoed, Daarbij gaat het niet alleen om de kosten die u op dit moment maakt, maar ook om kosten in de toekomst. Bijvoorbeeld omdat u hulp in huis nodig heeft. Of uw woning moet verbouwen omdat u niet meer kunt traplopen door het ongeval. Het kan zijn dat uw toekomstperspectief is veranderd na een ongeluk. Omdat u uw werk niet meer kunt doen. Of omdat u een studie niet kunt afmaken. De gevolgen voor uw leven kunnen ingrijpend zijn.

Wij helpen u met het in kaart brengen van de financiële gevolgen en zorgen ervoor dat u de door u geleden schade vergoed krijgt.

Naast kosten krijgen veel mensen na een ongeval te maken met immateriële schade. Met pijn en verdriet. Of het verlies van levensvreugde na een ongeval of medische fout. Misschien houdt u lichamelijke klachten over aan een ongeluk. Of heeft u blijvende littekens. Het kan ook zijn dat u uw werk, hobby of sport niet meer kunt uitvoeren. Daardoor kunnen ineens sociale contacten wegvallen.

Bij Atlas Letselschade staan we naast alle kosten en materiële schade ook uitgebreid stil bij de immateriële schade waar u mee te maken krijgt als slachtoffer van een ongeluk.

Compensatie voor immateriële schade

Hulp en begeleiding bij alle juridische zaken

Heeft u te maken met letselschade? Dan zijn er veel juridische en administratieve zaken die geregeld moeten worden. Vaak moet dat snel gebeuren. De meeste mensen hebben daar geen ervaring mee. Bovendien, wie is er vlak na een ongeval in staat om dat allemaal zelf te regelen? Gelukkig hoeft dat ook niet, Atlas Letselschade helpt u daarbij.

Onze specialisten verzorgen de juridische, financiële en administratieve kant van het traject. Dan kunt u zich volledig focussen op uw herstel, terwijl wij ondertussen de rest regelen. Wat we zoal doen voor u? We stellen de veroorzaker van het letsel formeel aansprakelijk. We vragen medische informatie voor u op en schakelen arbeidsdeskundigen en medisch adviseurs in als dat nodig is. Verder verzorgen we alle communicatie met de betrokken partijen voor u.

Ons doel is om een goede en rechtvaardige regeling te treffen met de aansprakelijke verzekeraar. Tijdens het traject houden we u constant op de hoogte van uw zaak en overleggen we met u als dat nodig is.

We regelen alles zo goed mogelijk voor u en houden u zoveel mogelijk uit de wind. Niemand zit na een ongeluk te wachten op een juridisch steekspel en administratieve rompslomp. En het kost u niets. U hoeft ons niet te betalen voor onze dienstverlening.

We houden u zoveel mogelijk uit de wind

Wij helpen u met de juridische afwikkeling van de zaak en zorgen dat u een passende vergoeding krijgt voor alle kosten en schade.