fbpx

Wat doen we voor u

Juridisch

Een letselschadezaak heeft een juridisch karakter. Het gaat om het vaststellen van aansprakelijkheid en het in kaart brengen van schade. Onze juridische experts doen dat op basis van verschillende wetsartikelen en jurisprudentie. Voor de meeste mensen is dat een ondoorzichtig woud van wetten en regels. Onderhandelen met een juridisch geschoolde tegenpartij is niet eenvoudig. De adviseurs van Atlas Letselschade zijn juridisch uitstekend onderlegd en beschikken over een gedegen kennis van letselschade en het schadevergoedingsrecht.

Welke schade kunt u als gevolg van een ongeval vergoed krijgen? En welke schade moet u zelf dragen? Hoe zit het met het verplichte eigen risico? Wat moet u doen met schade die in de toekomst ligt? En wat als de aansprakelijke partij uw schade betwist of weigert te betalen? Als slachtoffer van een ongeval komen er veel vragen op u af. Vragen waarop vaak geen eenvoudig antwoord mogelijk is. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gewend te onderhandelen met verzekeringsmaatschappijen en zorgen wij ervoor dat alle schade en alle kosten vergoed worden. Wij zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft.

Financieel

Sociaal

Een ongeval kan grote gevolgen hebben. Ook voor uw sociale leven. U verliest uw baan, of bent minder mobiel en daardoor minder goed in staat aan het sociale leven deel te nemen. Ook daar hebben wij oog voor. Door ons uitgebreide netwerk helpen wij het slachtoffer niet alleen met de financiële compensatie maar ook met sociale compensatie. Wij zorgen voor de best mogelijke zorg, begeleiding bij re-integratie, psychische hulp en aanpassingen. We doen er alles aan om ervoor zorgen dat u weer zoveel mogelijk de dingen kunt doen die u voor het ongeval deed.

De dienstverlening van Atlas Letselschade is voor u als cliënt altijd kosteloos. U loopt dus geen enkel financieel risico.