fbpx

De hondenbeet

Kees was tijdens het uitlaten van zijn hond gegrepen door een andere hond. Hierbij liep hij een aantal lelijke wonden op aan zijn hand en arm. Hij moest naar het ziekenhuis om de wonden te laten hechten. Kees is zijn eigen risico (€ 385) kwijt en kan (tijdelijk) zijn werk niet meer doen. Kees is ZZP-er en mist hierdoor dus direct inkomen.

Honden, maar dieren in het algemeen, zijn onberekenbaar. Zij vormen dus altijd een gevaar of risico voor een ander. Als bezitter van een dier ben je daarom aansprakelijk voor de schade (en/of het letsel) dat het dier toebrengt aan iemand anders.  Het antwoord op de vraag is daarom; jazeker wel. Wij helpen u met de aansprakelijkstelling, het verhalen van gemaakte kosten, geleden schade en eventueel inkomensverlies. Gegarandeerd Kosteloos.

Dit is een voorbeeld van onze dagelijkse praktijk. Wat kunt u, in dit geval, zelf al doen:

  1. Vraag de eigenaar van de hond naar de naam en de adresgegevens.
  2. Zijn er getuigen, vraag hun gegevens.
  3. Maak foto’s van de verwondingen en als het kan ook van de bewuste hond.

Net als bij verkeersongevallen en bedrijfsongevallen zorgt Atlas Letselschade er ook nu voor dat Kees de hulp krijgt die hij verdient! Heeft u ook vragen of wilt u een zaak aan ons voorleggen, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Als bezitter van een dier ben je daarom aansprakelijk voor de schade (en/of het letsel) dat het dier toebrengt aan iemand anders.

Een persoonlijke en professionele aanpak, dat is wat u van ons kunt verwachten.