Wie zijn wij?

Atlas Letselschade is dé belangenbehartiger voor mensen die door een ongeval letselschade oplopen.

Onze adviseurs hebben veel ervaring in het helpen van slachtoffers van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, andersoortige ongevallen, zoals bijvoorbeeld hondenbeten. Omdat geen enkele situatie hetzelfde is, informeren, adviseren en begeleiden onze specialisten u graag.

Atlas Letselschade staat bekend om zijn persoonlijke en professionele aanpak. Als u letsel heeft opgelopen door een ongeval behartigen wij uw belangen optimaal. Wij zorgen voor juridische bijstand en helpen u bij het verhalen van gemaakte kosten en geleden schade. Omdat elke letselschadezaak anders is leveren wij altijd maatwerk, afgestemd op uw individuele situatie. Door onze werkwijze bent u altijd op de hoogte van de vorderingen in uw zaak. Gedurende het hele proces heeft u de beschikking over een deskundige en ervaren specialist, die u gegarandeerd kosteloos bijstaat. Atlas Letselschade werkt onafhankelijk van verzekeraars en andere partijen en uitsluitend en alléén voor u!

Atlas Letselschade onderscheidt zich!

U kunt rekenen op:

Aandacht

Atlas Letselschade weet als geen ander dat de impact van een ongeval groot is. Wij zijn zeer begaan met het lot van letselschadeslachtoffers. Atlas kiest daarom altijd voor een persoonlijke benadering. U krijgt van ons de aandacht die u verdient!

Begrip

Wij weten uit ervaring dat de periode na een ongeval vervelend en zwaar kan zijn. Zowel voor u als uw omgeving. Atlas begrijpt heel goed dat u niet de juridische kennis in huis heeft om de nasleep van dit soort vervelende gebeurtenissen tot een goed einde te brengen. Onze adviseurs beschikken wel over deze kennis en hebben jarenlange ervaring op het gebied van aansprakelijkheidsrecht en schaderegelingen. U krijgt van ons de zorg die u verdient!

Communicatie

Atlas Letselschade werkt met een persoonlijk stappenplan. Wij zorgen ervoor dat u gedurende het proces altijd op de hoogte bent van de vorderingen in uw zaak. Uw welzijn staat bij ons centraal. Wij helpen u met het verkrijgen van een optimale en rechtvaardige schadevergoeding. U krijgt van ons de hulp die u verdient!

De dienstverlening van Atlas Letselschade is voor u gegarandeerd kosteloos!