“Lois krijgt de hulp die zij verdient!”

 

Auto Lois Abbingh 03

Atlas Letselschade en M-Lease helpen handbalster Lois Abbingh op weg naar Rio door het beschikbaar stellen van een Mitsubishi Outlander PHEV.

De Emmense handbalinternational speelde afgelopen twee jaar in Roemenië en komend seizoen komt ze uit voor het Franse Issy Paris. Tussendoor heeft ze nog een andere klus te klaren: De Olympische Spelen in Rio de Janeiro waar ze met het Nederlands Handbalteam een gooi doet naar het goud.

Omdat de Emmense ‘in between clubs’ zit heeft ze tijdelijk geen auto tot haar beschikking, maar voor de trainingen met het Nederlands Team moet ze wel naar Papendal. “Ik kon ervoor kiezen om intern te gaan”, zegt Abbingh, “maar ik vind het na mijn Roemeense avontuur ook wel prettig om wat meer thuis in Emmen te zijn”.

Via haar vader kwam ze in contact met Atlas Letselschade en M-Lease. “Wij hoorden van haar mobiliteitsprobleem, en laten wij nou net goed zijn in het vinden van oplossingen daarvoor. Ons motto is niet voor niets ‘U rijdt, wij doen de rest”, reageert Maurice de Vries van M-Lease. “Voor ons geldt eigenlijk hetzelfde”, zegt Willem Jan Alders van Atlas Letselschade, “wij zorgen ervoor dat iemand na een ongeluk zijn weg weer kan vervolgen.”

Beide bedrijven hebben hun wortels in Drenthe en vinden het prachtig om een Drentse atleet op weg naar goud in Rio letterlijk een handje te kunnen helpen. “En het geeft mij de mogelijkheid om mij in alle rust voor te bereiden op de Spelen”, reageert Abbingh enthousiast.