Atlas Letselschade bij RTL4

 

presentatoren_plus

Het Asser Letselschadebureau Atlas Letselschade Adviseurs BV is door het RTL 4 programma LifestyleXperience uitgekozen om een item te verzorgen voor hun lifestyle programma. De uitzending zal op 29 juni 2014 te zien zijn op RTL 4 en een week later herhaald worden op RTL 5. De opnames voor het programma zullen plaats gaan vinden op 10 juni van 09.00 uur tot 12.00 uur in en bij het kantoor van Atlas Letselschade aan de Collardslaan 1a te Assen. Mogelijk dat een deel van de opnames in of bij het Drents Museum plaats zullen gaan vinden.

Atlas Letselschade informeert, adviseert en begeleidt slachtoffers die als het gevolg van een ongeval [verkeersongeval, bedrijfsongeval, andersoortig ongeval of een medische misser] letselschade hebben opgelopen, gedurende het gehele traject. Atlas Letselschade behartigt de belangen van deze slachtoffers. De dienstverlening van Atlas Letselschade is voor het slachtoffer gegarandeerd kosteloos. Atlas letselschade werkt volledig onafhankelijk van verzekeraars en andere partijen en uitsluitend voor slachtoffers. Atlas werkt conform de richtlijnen van de Letselschade Raad en de Gedragscode Behandeling Letselschade [GBL].

De makers van het programma hebben Atlas Letselschade uitgekozen vanwege haar heldere bedrijfsfilosofie en het begrijpelijke taalgebruik op de website. De filosofie werd door LifestyleXperience omschreven als innovatief en verfrissend.

Atlas Letselschade behartigt de belangen van slachtoffers in geheel Nederland, met een focus op Noord en Oost Nederland, en onderscheidt zich door haar persoonlijke aanpak waarbij Aandacht, Begrip en Communicatie voor en met het slachtoffer centraal staan. Atlas Letselschade zorgt ervoor dat het slachtoffer van een ongeval niet twee keer de dupe wordt. Eerst van het ongeluk en vervolgens van de ‘papierwinkel’ daarna.

Voor meer informatie over de dienstverlening van Atlas Letselschade verwijzen wij graag naar onze website. www.atlasletselschade.nl.